Translate

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ WEBEX (Μαθητές/τριες)

ΚΑΤΕΒΑΖΩ/ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Βήμα 1ο

Τον σύνδεσμο που λάβατε τον επιλέγετε και κάνετε αντιγραφή. Στη συνέχεια κάνετε επικόλληση και πατάτε enter.


Βήμα 2ο

Κάντε κλικ στο Download it now για να κατεβάσετε την εφαρμογή (περισσότερες δυνατότητες) ή κάντε κλικ στο Join from your browser για να μπείτε μέσα. Προτιμήστε να το κατεβάσετε. Κατεβαίνει το αρχείο, πατήστε άνοιγμα αρχείου και περιμένετε να πάει στο 100%. Η παραπάνω διαδικασία γίνεται για την πρώτη μόνο σύνδεση.

Βήμα 3ο

Γράφετε το όνομά σας και το επώνυμό σας στο πλαίσιο κειμένου κάτω από το Enter your information και από κάτω μπορείτε να βάλετε ένα email εικονικό ή και το δικό σας πχ. Christos2@gmail.gr. Μετά πατήστε next και σας μεταφέρει στο μάθημα.

Βήμα 4ο

Το μόνο βήμα που χρειάζεται για να μπούμε στην εικονική «αίθουσα» του μαθήματος είναι να κάνουμε κλικ στο Join Meeting. Περιμένουμε υπομονετικά από τον δάσκαλο να μας ανοίξει το μάθημα. Αν μπήκαμε νωρίτερα μπορεί να μην είναι ανοικτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πατάμε Unmute για να ανοίξουμε τον ήχο μας και αντιστρόφως για να τον κλείσουμε. Πατάμε Start video για να ανοίξουμε ή κλείσουμε την κάμερά μας. Καλό είναι να τα έχουμε κλειστά ότι δεν χρειάζονται.

Βήμα 5ο ΑΛΛΑΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Αφού έχουμε βγει από το μάθημα πατώντας το Χ End Meeting ή αυτό έχει κλείσει, τότε, βάζουμε τη νέα διεύθυνση του νέου μαθήματος στη γραμμή διευθύνσεων (εικόνα βήμα 1ο) και βγάζει ένδειξη Αυτή η τοποθεσία προσπαθεί να ανοίξει το Cisco Webex Meeting και πατάμε το πλήκτρο Άνοιγμα και βλέπουμε ότι έχει κρατήσει τα στοιχεία μας.

Σύνδεση άλλου μαθητή στον ίδιο υπολογιστή

Στο παράθυρο Cisco Webex Meetings που μας ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας πατάμε δίπλα στο όνομα του προηγούμενου μαθητή στο μολυβάκι και βάζουμε τα στοιχεία του νέου μαθητή. Βάζουμε τη διεύθυνση του μαθήματος στη γραμμή διευθύνσεων πάνω και συνδεόμαστε με τις ενέργειες που αναφέραμε παραπάνω με το νέο επώνυμο.


 

ΚΑΤΕΒΑΖΩ/ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ TABLET Η ΚΙΝΗΤΟ ANDROID

Βήμα 1ο

Κατεβάζω την εφαρμογή Cisco Webex Meetings από το Google Play. Πατάω το κουμπί Εγκατάσταση.

Βήμα 2ο

Πατάμε αποδοχή accept και βάζουμε τα στοιχεία μας (πραγματικό όνομα και επώνυμο και ένα εικονικό email ή το δικό μας). Ακολουθούμε όλα τα βήματα που χρειάζονται και βρισκόμαστε έξω από την αίθουσα.

Βήμα 3ο

Χρησιμοποιούμε το JOIN για να μπούμε στην αίθουσα του μαθήματος αφού βέβαια έχουμε χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση που θα μας έχει δοθεί από τον δάσκαλο.

 

Δείτε το video για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο σύνδεσμος του blog όπου αναρτώνται οι δράσεις του σχολείου  μας είναι:  https://blogs.sch.gr/dimargalmag/